27 март- Международен ден на театъра

27 март- Международен ден на театъра

"Пожелавам на всички ни вдъхновение, пълни театрални салони и нестихващи аплодисменти, защото те са нашия стимул!
Благодарим ви, уважаема публика, че ни останахте верни и отново сте в салона!
Защото Той- Театърът ще продължи да вълнува, възпитава, провокира и сближава, докато ви има вас, нашата публика!" - част от емоционалният поздрав на Таня Карбова- Директор на Театрално-музикален център-Разград, след края на представлението на спектакъла ТЪРНОВСКАТА ЦАРИЦА, което се изигра отново в Разград,след близо две години.
Представлението беше посветено на 27 март- Международен ден на театъра.
Пред препълнената зала беше прочетен и поздравителен адрес от Кмета на Община Разград- Денчо Бояджиев и Председателя на Общински съвет - Стоян Ненчев.
След края на спектакъла, актьорският състав уважи 6 "В" и 6 "Г" класове от ОУ "Васил Левски", както и техните преподаватели г-жа Василева и г-жа Македонска и се срещна с тях, за да им разкаже повече за магията на театъра.
Всеки един актьор сподели защо е избрал да поеме по трудния, но и вълшебен път на театъра. Гост- актьорът и любима актриса на България Елена Петрова ги поощри да следват мечтите си и да се борят за тях.
Театрално-музикален център ще продължи инициативата за провеждане на подобни срещи, които имат за цел да запознаят младите хора "отвътре" с театъра и неговата магия!
Всички новини